Caravan Stalling

Caravan stalling Maathuis

Caravan stalling

Welkom op de website van caravanstalling Maathuis uit Weerselo. U kunt ons vinden in Noord-Oost Twente aan de provinciale weg (N343) Oldenzaal-Weerselo.

Bij ons wordt uw caravan of vouwwagen gestald in een goed geventileerde en afgesloten ruimte. We stallen geen campers of motorboten.

De toegangsdeur tot de stalling is 2.45 meter hoog, daardoor kunnen we alleen caravans plaatsen die maximaal deze hoogte hebben, houd daarbij rekening met dakluiken en schoorsteenpijpjes.

Seizoen 2017-2018

Voor een caravan hebben we dit seizoen (loopt tot augustus 2018) geen plek meer.
Voor volgend seizoen september 2018 tot augustus 2019 hebben we plek voor 2 vouwwagens, caravan is nog niet bekend.

Meer Informatie:

Gert-jan & Corine0541- 66 11 49
Lemselosestraat 706-20 90 50 13
7595 ML WeerseloEmail-adres

U kunt ons vinden in Noord-Oost Twente aan de provinciale weg (N343) Oldenzaal-Weerselo. Komende vanuit Oldenzaal ligt onze boerderij na 5.5 kilometer aan de rechterkant, huisnummer 7.

plattegrond
  • Het recht van stalling geldt voor een vol jaar, van 1 september t/m 31 augustus.
  • De kosten worden berekend per strekkende meter, het bedrag dient bij aanvang van de stallingsperiode geheel te worden betaald.
  • Bij het halen of brengen van de caravan wordt men verzocht minstens 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Wil men komend stallingjaar geen gebruik meer maken van de stalling, dan graag twee maanden voor aanvang van de nieuwe periode dit melden.
  • De stallinghouder zorgt voor verzekering van de stallingruimte, de huurder dient zelf zorg te dragen voor een adequate verzekering van het te stallen object.
  • De stallinghouder zal geen onbevoegden toelaten en zet zelf de caravan naar binnen of naar buiten. Bij de stalling wordt niet gesleuteld of schoongemaakt.
  • De stallingnemer is verplicht om alle aanwezige gasflessen, accu´s of andere gevaarlijke stoffen uit het object te verwijderen. Tevens wordt geadviseerd om alle spullen van waarde uit de caravan te halen.

Masto Hereford, Copyright © 2018