logo (66K)

Rundvleesbereidingswijzer

Bieflappen

Bereiding Bakken: 10 á 12 minuten, Grill of Barbecue: 9 á 10 minuten
Nodig voor 2 personen: 250 á 300 gram

Bijzonderheden:

Biefstuk

Bereiding Bakken: 5 á 7 minuten, Grill of Barbecue: 6 minuten
Nodig voor 2 personen: 200 á 250 gram

Bijzonderheden:

Braadvlees

Bereiding lapjes; Braden: 30 minuten, Smoren: 30 á 45 minuten
Nodig voor 2 personen: 250 gram (stuk) 300 gram (lapjes)

Bijzonderheden:

Entrecote

Bereiding Bakken: 5 á 7 minuten, Grill of Barbecue: 8 minuten
Braden: 16 á 20 minuten (stuk), nodig voor 2 personen: 350 á 400 gram

Bijzonderheden:

Gehakt

Bereiding Bakken: 10 á 15 minuten, Grill of Barbecue: 10 á 12 minuten
Braden: 18 á 20 minuten, nodig voor 2 personen: 250 gram

Bijzonderheden:

Haasbiefstuk

Bereiding Bakken: 3 á 5 minuten, Grill of Barbecue: 5 minuten
Nodig voor 2 personen: 250 gram

Bijzonderheden:

Hacheevlees

Bereiding Stoven: 90 á 120 minuten, Smoren: 150 minuten
Nodig voor 2 personen: 250 gram

Bijzonderheden:

Hamburger

Bereiding Bakken, Grill of Barbecue: 7 minuten
Nodig voor 2 personen: 160 á 200 gram

Bijzonderheden:

Poulet

Bereiding Koken / Trekken: 150 á 180 minuten
Voor 3 liter bouillon: 400 gram

Bijzonderheden:

Riblap

Bereiding Stoven: 120 minuten, Smoren: 150 minuten
Nodig voor 2 personen: 250 á 300 gram

Bijzonderheden:

Rollade

Bereiding (500 gram), Braden: 25 á 35 minuten, Stoven: 120 minuten
Nodig voor 2 personen: plm. 350 gram

Bijzonderheden:

Rosbief

Bereiding (500 gram), Braden, Grill of Barbecue: 20 minuten
Voor 2 personen: 250 gram

Bijzonderheden:

Rundervinken

Braden: 15 á 20 minuten

Bijzonderheden:

Saucijzenbroodje

Ontdooid: oven op 200 graden, 5 minuten
Bevroren: oven op 170 graden, 10 minuten

Bijzonderheden:

Schenkel

Bereiding Koken / Trekken: 150 á 180 minuten
Nodig voor 1.5 liter bouillon: 375 gram

Bijzonderheden:

Soepvlees

Bereiding Koken / Trekken: 150 á 180 minuten
Voor 2 personen: 250 gram

Bijzonderheden:

Sucade

Bereiding Stoven of Smoren: 120 á 150 minuten
Nodig voor 2 personen: 250 á 300 gram

Bijzonderheden:

Tong

Bereiding Koken / Trekken: 180 minuten
Een rundertong weegt ruim 1.5 tot 2 kilo.

Bijzonderheden:

Verse Worst (saucijsjes)

Bereiding Braden: ca. 15 minuten, nodig voor 2 personen: 250 gram.

Bijzonderheden:
Proefpakket 5 kilo

We hebben enkele proefpakketten samengesteld met een mooie mix van de diverse vleessoorten.
Bekijk de vleesverkoop pagina voor de inhoud.

Webadres

We zijn te bereiken onder het webadres: www.MastoHereford.nl

Facebook

facebook (1K) Volg ons op facebook

Openingstijden Vleesverkoop
Boerenmarkt Losser

Elke laatste zaterdag van maart t/m oktober streekmarkt op het plein bij cafe Smit en de Oude Apotheek in Losser.
Markttijden van 10.00 tot 16.00 uur.